Bedre Bad - Bedre Energi

Bedre Bad - Bedre Energi er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder med fagfolk og specialister inden for bad og energi.

Kæden har eksisteret i næsten 30 år og består af 52 forretninger. Det betyder at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Dine krav og ønsker i fokus

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at sørge for at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang ved hver eneste opgave. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser inden for boligindretning, bad og bryggers.

Total styring af dit projekt

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad - Bedre Energi sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Leverandørnetværk giver dig valgmuligheder og kvalitet

Hos Bedre Bad - Bedre Energi arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og –løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Læs mere om: