Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse

 

 

 

Hos VVSøren Rasmussen - Bedre Bad i Vordingborg tilbyder vi alle vores kunder et gratis badtjek. Et badtjek indebærer, at vi sender en af vores professionelle vådrums eksperter hjem til din bolig, hvor vi herefter vil foretage en vurdering af dit badeværelse. Dette foregår gennem en grundig gennemgang af samtlige variabler på badeværelset. Her snakker vi om størrelsen, installationerne, boligens stil og meget mere. Ud fra denne vurdering udarbejder vi et notat, som indeholder forskellige løsningsforslag.

Eksempler på sådanne løsningsforslag kunne være:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

På baggrund af de udarbejdede muligheder, tager vi en snak med dig omkring dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med, at skabe badeværelser med en personlig og unik stil. Vores ekspertise gør det muligt, at skabe lige det badeværelse, som du altid har drømt om.

Vælger du os, som din samarbejdspartner sikrer du dig en professionel og pålidelig VVS’er, som ikke forlader projektet før det er fuldt ud færdigt. Vi lægger meget stort fokus på altid, at levere løsninger i allerhøjeste kvalitet. Dette forudsætter, at vores medarbejderstab er veluddannede, og at vi kun forhandler med leverandørere, som har samme høje fokus på kvalitet som os.

Måske boligens allervigtigste rum!

Der er mange delte meninger omkring, hvilket rum er det vigtigste i boligen. Her hos Bedre Bad Vordingborg mener vi, at badeværelset ligger meget højt, hvis ikke allerøverst på denne liste. På badeværelset starter næsten alle familier deres dag med de daglige morgenrutiner, og det er også her at dagen slutter i sidste ende. Dette betyder at indretningen af badeværelset, samt de ekstra funktioner som dette rum besidder er af allerhøjeste betydning. Et badeværelse der understøtter familiens personlige smag og behov, er et badeværelse, som skaber rammerne for en god dag.

Når det kommer til indretningen af dette vigtige rum, så er der flere forskellige vigtige ting at have med i sine overvejelser. Såsom hvilke funktioner skal badeværelset besidde, og hvordan skal stilen være. Ønsker familien gulvvarme og håndklædetørrere, som skaber et behageligt lunt badeværelse om morgenen. Eller lægges der større vægt på hygiejne funktioner såsom automatisk armaturer og dusche toilet? Alt dette tager vi højde for i den indledende projektering af dit nye badeværelse. Sammen med os, får du skabt dit drømmebadeværelse. Vi har kompetencerne og erfaring, du medbringer ønskerne og behovene!

Bredt netværk og forskellige løsningsforslag

Som medlemmer af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi, har vi muligheden for at tilbyde vores kunder en meget bred palette af forskellige løsningsforslag. Udover vores egne løsningsforslag har vi nemlig også hele Bedre Bad kædens løsninger til rådighed. Disse kan du se ved at trykke her.

På Bedre Bads hovedside kan du finde oceaner af inspirationskilder til dit nye badeværelse. Her finder du flere forskellige stilarter og tips til inspiration, som du kan anvende i dit eget projekt. Det store netværk betyder også, at vi altid er opdateret omkring de nyeste materialer, stilarter og generelle produkter. Det betyder at vi altid kan levere opdateret vejledning og professionel sparring til alle vores kunder.

Er du interesseret i at høre mere omkring et gratis badtjek, så kan du udfylde nedenstående formular og bestille et tjek allerede i dag. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag, og høre mere omkring hvad vi kan gøre for dig.

 

BOOK et gratis badtjek her: