Velkommen


V
elkommen til Bedre Bad Vordingborg - VVSøren Rasmussen. Vi er en professionel og passioneret VVS-Installatør, der drives af de autoriserede VVS-installatører Jens og Søren Rasmussen. Virksomheden består yderligere af 16 dygtige og veluddannede medarbejdere, som alle har stort fokus på kvalitet og kundeservice. Alle er vi opdateret med viden inden for både både, badeværelser samt energi- og varmesystemer.

Kunder og målsætning

Vores kunder strækker sig lige fra private husejere til industrivirksomheder og offentlige institutioner. Vi har en meget bred referenceliste, som har givet os et væld af kompetencer indenfor flere forskellige typer af aktivitetsområder. Vi kan servicere alle kunder, og der er ingen opgaver, som hverken er for små eller for store for os. Uanset opgavetype går vi til den med samme høje engagement og professionelle udførelse af håndværket.

Vores målsætning er at levere et kvalitetsbevidst stykke håndværk med en god og flot finish. Hos os er det vigtigt, at en aftale overholdes. Det betyder levering til tiden, i rette kvalitet og til den aftalte pris.

Vi passer på vores kunder

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde, som vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Her er vores kunder

Vi dækker et stort område - både faglig og geografisk. Vi løser opgaver over hele Sydsjælland, Møn og Nordfalster. Hvis du skulle være bosat udenfor dette område, så fortrøst ikke med at ringe til os. Vi kører gerne langt for vores kunder, og kunne aldrig drømme om at lade dig være i stikken.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have eventuelle spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig, og du finder vores kontaktinformationer her.