Bad

Badeværelser er et af vores helt store arbejdsområder – med en stor spredning i opgavernes karakter. Hos Bedre Bad Vordingborg er vi nemlig eksperter i lave delrenoveringer og totalløsninger til dit badeværelse. Vi kan klarer alt lige fra en reparation eller udskiftning af dit bad til en gennemført totalløsning. Som en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad har vi en del erfaring inden for området bad. Vi indgår nemlig i et tæt samarbejde med VVS firmaer landet rundt, hvor vi hele tiden får tilført ny viden omkring de nyeste teknologier og designs. Disse kompentencer bruger vi til at vejlede og rådgive dig, når du skal forme dit drømmebadeværelse.  

Vi udfører således:

  • Alle former for vandinstallationer
  • Reparation og udskiftning
  • Delrenovering
  • Totalløsning – helt nyt og komplet badeværelse

Totalløsninger – let for kunden

Ved totalløsninger inden for bad står vi for design og indretning i tæt samarbejde med kunden. Vi står for og styrer hele den efterfølgende entreprise (vi koordinerer indsats fra murer, elektriker, maler m.v.) og installerer elementer og komponenter, som vi også leverer. Derefter sørger vi selvfølgelig for, at det hele bliver ryddet op igen, så du kun står tilbage med det færdige produkt.  

Med en totalløsning skal du som kunde blot fortælle om dine ønsker og behov – vi klarer alt herefter til du kan åbne døren til dit drømme badeværelse!

Læs mere om:

Nyt badeværelse

Fordelene ved Bedre Bad

VVS – Vand, varme og sanitet

Blandingsbatteri og armatur