Solvarme der fungerer

Med et solvarmeanlæg stiger din bolig i værdi, og dine udgifter til varmt bade vand falder op til 70%. Solvarmeanlægget kan kombineres med din boligs øvrige vand- og varmeanlæg, hvilket sikre dig en god og klimavenlig energiløsning. Solfangerne kan både installeres i forbindelse med din gamle bolig, eller hvis du ønsker at bygge nyt. Er du ved at bygge nyt anbefaler vi at du tænker solvarmeanlægget ind i selve konstruktionen, da det giver den flotteste løsning rent æstetisk. Nu tænker du måske at solvarme ikke er det mest effektive til det danske vejr, men det er forkert! Solfangerne virker alle årets dage, også selvom der er overskyet og dagene er korte. Du kan derfor være sikker på at have glæde af den vedvarende energi hele året — og ikke kun om sommeren.

Vi har stor erfaring med solvarme og installation af solvarmeanlæg og kan derfor vejlede dig til den billigste og bedste løsning på området. Vores erfaring gør også at vi kan klare arbejdet med installation hurtigt og effektivt, på kortest mulig tid, uden det går ud over kvaliteten.

Kontakte os hvis du overvejer at udskifte din nuværende energiløsning med solvarme.

Solvarme skåner miljøet

At det både er godt for din pengepung og miljøet, at du investerer i et højeffektivt solvarmeanlæg i markedets højeste kvalitet, er to ting du kan glæde dig over.

Moderne solvarmeanlæg producerer energi ud fra gratis naturressourcer - selv når solen er skjult bag skyer, og dermed er det en holdbar løsning, der vinder både på den korte og den lange bane. En investering i et solvarme anlæg er hurtigt tjent hjem igen, da driftsomkostningerne er så lave og det giver dig væsentligt lavere energiregninger. Med den rette mængde solfangere kan du faktisk sørge for at din bolig bliver mere eller mindre selvforsynende med energi.

Hos VVSøren er vi VE Godkendt med stor erfaring indenfor solvarmeanlæg, installation af disse samt rådgivning og vejledning. Kontakt os gerne for at få en uforpligtende snak om dine muligheder med solvarme.

Få en løsning med garanti

Alt vores arbejde er omfattet af garantiordning, og du har fuld sikkerhed for din investering. Vi har altid fingeren på pulsen og er opdaterede omkring de nyeste teknikker, forskellige anlæg og metoder indenfor solvarme og andre energiformer. Uanset hvilket vedvarende energiløsning du overvejer, kan vi hjælpe dig, så du træffer det rigtige valg. Vores personale viser altid stort engagement og viden når det kommer til alle slags opgaver indenfor energi. Du er derfor sikker på at få en kompetent rådgivning og en løsning i højeste kvalitet når du vælger en bedre.

Bliv ringet op

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-arbejde og energiløsninger, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle slags VVS-opgaver – store som små.

Menu

Menu

Ring Mail