Vand, Varme og Sanitet


Hos Bedre Bad Vordingborg - VVSøren Rasmussen I/S er vand, varme, sanitet og gas kernerne i vores forretning. Vi har mange års erfaring inden for fagområderne, og vores dygtige og kompetente medarbejderstab udfører altid opgaverne i høj kvalitet med stort engagement. Vi er en engageret og professionel VVS-virksomhed, der altid har kundens behov for øje. Der er ingen VVS opgave, som er for stor eller for lille. Uanset opgavetype og kompleksitet, så går vi til opgaven med samme store engagement og professionalisme, som vi håndterer alle opgaver med.

Vi løser som sagt opgaver inden for en bred palette af fagområder. Herunder har vi listet nogle af de opgaver vi udfører inden for de forskellige områder:

Vi kan håndtere alle opgaver lige fra de helt simple opgaver til de mere avancerede. Derudover tilbyder vi også faste serviceaftaler eller eftersyn. Gennem en serviceaftale med os kan du sikre dig øget driftssikkerhed, bedre ressourceudnyttelse og intelligent el-styring.

Vi skræddersyr gerne faste service/eftersyns aftaler således, at de passer med dine behov. Nogle har brug for flere eftersyn om året, og andre kan nøjes med et enkelt. Det kommer alt sammen an på graden af udnyttelsen af anlæggene samt den enkeltes temperament. Vi anbefaler klart regelmæssige eftersyn, da dette sikrer den mest optimale drift og laveste ressourcebrug.

Vi har styr på gassen

Når det kommer til gasinstallationer er det utroligt vigtigt, at man sikrer sig en kompetent og erfaren gas-installatør. Det skyldes at fejl med gasinstallationer, hurtigt kan gå hen og få seriøse konsekvenser for boligen. Hos Bedre Bad Vordingborg har vi mange års erfaring med gasinstallationer, og sikrer vores kunder en sikker, komfortabel og effektiv installation. Vores medarbejdere er alle veluddannede og har kompetencerne, det kræves for at installere gasanlæg korrekt. Vi arbejder ved flere forskellige gasanlæg, og installerer også gaskomfurer.

Uanset om du er en privat eller erhvervskunde, så kan vi hjælpe dig med alle dine gasinstallationer.

Bredt og kompetent netværk

Som medlem i den landsdækkende VVS kæde: Bedre Bad - Bedre Energi har vi muligheden for at tilbyde vores kunder den nyeste og mest opdaterede viden. Vi har fingeren på pulsen og derfor altid opdateret omkring nye teknikker og produkter. Det tillader os, at udføre det bedst mulige arbejde og give den bedst mulige vejledning, samt kompetent og opdateret sparring. Kæden gør også, at vi har et meget stort bagland af kompetente kollegaer vi kan trække på, når vi støder på en udfordring, der kræver ekstra hænder/hoveder.

Kontakt os

Har du en aktuel opgave der skal løses, eller står du med spørgsmål relateret til VVS, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at løse enhver VVS-opgave. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Læs også om:

Herunder har du mulighed for at klikke dig videre til vores andre fagområder. Her har du mulighed for at danne dig et overblik over informationer til hvert område.