VVS = Vand, varme og sanitet

Hos VVSøren er varmepumper, gaskedler, varmeløsninger, og badeværelser kernerne i vores forretning. Vi har mange års erfaring inden for fagområderne, og vores dygtige og kompetente medarbejderstab udfører altid opgaverne i høj kvalitet med stort engagement. Vi er en engageret og professionel VVS-virksomhed, der altid har kundens behov for øje. Der er ingen VVS-opgave, som er for stor eller for lille. Uanset opgavetype og kompleksitet, så går vi til opgaven med samme store engagement og professionalisme, som vi håndterer alle opgaver med.

Vi løser som sagt opgaver inden for de nævnte fagområder. Herunder har vi listet nogle af de opgaver vi udfører inden for de forskellige områder:

  • Renovering af varmeanlæg
  • Installation af varmepumper og Jordvarme
  • Forskønnelse af badeværelse eller nyt badeværelse
  • Installation af gaskedler
  • Installation af fjernvarme
  • Reparation af alt VVS i din ejendom.
  • Service på gas og varmepumpe mv.
  • VVS Service til boligselskaber mv.

 

Vi kan håndtere alle opgaver lige fra de helt simple opgaver til de mere avancerede. Derudover tilbyder vi også faste serviceaftaler eller eftersyn. Gennem en serviceaftale med os kan du sikre dig øget driftssikkerhed, bedre ressourceudnyttelse og intelligent el-styring.

Vi skræddersyr gerne faste service/eftersyns aftaler således, at de passer med dine behov. Nogle har brug for flere eftersyn om året, og andre kan nøjes med et enkelt. Det kommer alt sammen an på graden af udnyttelsen af anlæggene samt den enkeltes temperament. Vi anbefaler klart regelmæssige eftersyn, da dette sikrer den mest optimale drift og laveste ressourcebrug.

Vi har styr på gassen

Når det kommer til disse installationer, er det utroligt vigtigt, at man sikrer sig en kompetent og erfaren installatør. Det skyldes at fejl på disse installationer, hurtigt kan gå hen og få seriøse konsekvenser for boligen økonomien. Vi har mange års erfaring med disse installationer, og sikrer vores kunder en sikker, komfortabel og effektiv installation. Vores medarbejdere er alle veluddannede og har kompetencerne, det kræves inde for dette.

Læs mere om gasanlæg

Bliv ringet op

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-arbejde og energiløsninger, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle slags VVS-opgaver – store som små.

Menu

Menu

Ring Mail