Varmepumpe - jordvarme

Varmepumper – miljøvenlig og økonomisk forsvarlig

En varmepumpe er en alletiders varmeløsning. For det første er denne løsning miljøvenlig og for det andet er den billig i drift, to ting der sjovt nok ofte går hånd i hånd. For det tredje leverer den ofte 3-4 gange så meget energi, som den bruger til drift.

Et jordvarmeanlæg med varmepumpe udnytter den varme der lagres i jorden hen over sommeren

Solen opvarmer jorden hen over sommermånederne, og den energi der i den forbindelse lagres i jorden, forsvinder ikke hen over vinteren. En Et jordvarmeanlæg med varmepumpe er udviklet til at udnytte denne energi.

Du kan med god samvittighed fyre godt op under varmen, når frosten bider. Dit jordvarmeanlæg tærer hverken på miljø eller pengepungen, så du kan sidde lunt uden samvittighedskvaler.

Vi arbejder også med luft til vand-varmepumper - se mere her.

Kontakt os

Er du interesseret i at vide mere om jordvarmeanlæg og varmepumper, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud – Så kontakt os på tlf.: 55 37 13 03 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi sidder klar og svarer til en uforpligtende samtale.

Skal vi komme forbi?

Er du nået længere i dine overvejelser om jordvarme og varmepumper, så kommer vi gerne forbi for en sank om løsningsmuligheder hos dig. Vi har installeret over 200 anlæg her i begyndelsen af 2018.

Vi leverer mange forskellige energiløsninger, du kan f.eks. læse mere om naturgasbiobrændselsolvarmepillefyr eller fjernvarme.

Er du interesseret i at vide mere om jordvarmeanlæg og varmepumper, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud –Så kontakt os på tlf.: 55 37 13 03 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi sidder klar og svarer til en uforpligtende samtale.

Læs også om: