God start på et nyt badeværelse

Hos VVSøren Rasmussen - tilbyder vi alle vores kunder en gratis badgennemgang. En badgennemgang indebærer, at vi sender en af vores professionelle vådrums ekspert hjem til din bolig, hvor vi herefter vil foretage en vurdering af dit badeværelse. Dette foregår gennem en grundig gennemgang af samtlige variabler på badeværelset. Her snakker vi om størrelsen, installationerne, boligens stil og meget mere. Ud fra denne vurdering udarbejder vi et notat, som indeholder forskellige løsningsforslag.

Eksempler på sådanne løsningsforslag kunne være:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

På baggrund af de udarbejdede muligheder, tager vi en snak med dig omkring dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med at skabe badeværelser med en personlig og unik stil. Vores ekspertise gør det muligt at skabe lige det badeværelse, som du altid har drømt om.

Vælger du os, som din samarbejdspartner sikrer du dig en professionel og pålidelig VVS'er, som ikke forlader projektet før det er fuldt ud færdigt. Vi lægger meget stort fokus på altid at levere løsninger i allerhøjeste kvalitet. Dette forudsætter, at vores medarbejderstab er veluddannede, og at vi kun forhandler med leverandører, som har samme høje fokus på kvalitet som os.

Måske boligens allervigtigste rum!

Der er mange delte meninger omkring, hvilket rum er det vigtigste i boligen. Her hos VVSøren mener vi, at badeværelset ligger meget højt, hvis ikke allerøverst på denne liste. På badeværelset starter næsten alle familier deres dag med de daglige morgenrutiner, og det er også her at dagen slutter i sidste ende. Dette betyder at indretningen af badeværelset, samt de ekstra funktioner som dette rum besidder er af allerhøjeste betydning. Et badeværelse der understøtter familiens personlige smag og behov, er et badeværelse, som skaber rammerne for en god dag.

Når det kommer til indretningen af dette vigtige rum, så er der flere forskellige vigtige ting at have med i sine overvejelser. Såsom hvilke funktioner skal badeværelset besidde, og hvordan skal stilen være. Ønsker familien gulvvarme og håndklædetørrere, som skaber et behageligt lunt badeværelse om morgenen. Eller lægges der større vægt på hygiejne funktioner såsom automatisk armaturer og dusche toilet? Alt dette tager vi højde for i den indledende projektering af dit nye badeværelse. Sammen med os, får du skabt dit drømmebadeværelse. Vi har kompetencerne og erfaring, du medbringer ønskerne og behovene!

Bredt netværk og forskellige løsningsforslag

Vi muligheden for at tilbyde vores kunder en meget bred palette af forskellige løsningsforslag. Udover vores egne løsningsforslag har vi nemlig også et tæt samarbejde med vores leverandører som også stiller deres løsninger til rådighed. Disse kan du se ved at trykke her.

Det store netværk betyder også, at vi altid er opdateret omkring de nyeste materialer, stilarter og generelle produkter. Det betyder at vi altid kan levere opdateret vejledning og professionel sparring til alle vores kunder.

Er du interesseret i at høre mere omkring en gratis badgennemgang, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag, og høre mere omkring hvad vi kan gøre for dig.

Booket gratis badtjek her

Bliv ringet op

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-arbejde og energiløsninger, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle slags VVS-opgaver – store som små.

Menu

Menu

Ring Mail