Overvejer du luft til vand-varmepumpe?

Skal du have monteret ny varmepumpe i Vordingborg? Hvis du står og skal til at udskifte dit gamle oliefyr eller gasfyr, kan du med fordel overveje en luft til vand-varmepumpe, hvis du ikke har et stort nok haveareal til et jordvarmeanlæg. En luft til vand-varmepumpe er ikke kun en pladsbesparende løsning men også en økonomisk god løsning. Med en luft til vand-varmepumpe producerer du din egen energi, og kan du kan spare helt op til halvdelen af din varmeudgift.

Billigere end et jordvarmeanlæg

En luft til vand-varmepumpe leverer varme til at opvarme din bolig samt varmt brugsvand. Idet der ikke skal nedlægges slanger i jorden og din have dermed ikke skal graves op, er det billigere at installere en luft til vand-varmepumpe end et jordvarmeanlæg.

Sådan fungerer luft til vand-varmepumpen

Varmepumpen installeres oftest uden for huset. En ventilator suger luften udefra ind i varmepumpen, hvorfra luften sættes under tryk. Herefter trækkes luftens indhold af energi ud og opvarmer en væske, som via rør/slange sendes ind i huset til varmtvandsbeholderen. Denne opvarmer væsken til både radiatorvand, vandbåren gulvvarme og brugsvand.

Varmepumpen fungerer også i frostvejr, da pumpen kan trække energi ud af luft, som er under frysepunktet, ved at sætte den indsugede luft under højt tryk.

Få fire kWh hver gang du bruger én

Luft til vand-varmepumpen kræver selvfølgelig strøm, men hver gang den forbruger 1 kWh til drift, produceres 3-5 kWh til opvarmning.

Man opererer med en pumpes SCOP-værdi, som er et udtryk for hvor mange kWh, den producerer ift. hvor mange kWh, der forbruges. Jo højere SCOP-værdi desto mere effektiv er varmepumpen.

Kontakt os - vi er lokaliseret i Vordingborg

Er du interesseret i at vide mere om luft til vand-varmepumper og varmepumper generelt, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud, så kontakt os på tlf. 55 37 13 03 eller på mail vvs@vvsoren.dk. Vi sidder klar til en uforpligtende samtale med dig! Vi har installeret over 400 anlæg siden 2009 og frem tilher i begyndelsen af 2021, hvorfor vi har meget erfaring med installering af varmepumpe i Vordingborg.

Bliv ringet op

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-arbejde og energiløsninger, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle slags VVS-opgaver – store som små.

Menu

Menu

Ring Mail