Naturgas giver mange fordele

Vælger du at gå over til naturgas fra et oliefyr, sparer du både mange penge og skåner miljøet. Derfor er det en god ide at vælge denne form for energikilde til din bolig.

Brug vores viden om naturgas

Vi har stor erfaring inden for området, og kan derfor rådgive dig til det helt rigtige valg af anlæg. Vi lytter vi til dine individuelle ønsker og behov under planlægningen og igennem en god kommunikation sikrer vi, at alle forventninger bliver indfriet.

Hjælper dig gennem processen

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig igennem processen på en nem og overskuelig måde og gøre dit hus mere værd.

Hurtigt og effektivt

Med stor erfaring inden for området kan vi klare arbejdet med montering og installation på kortest mulige tid - uden det går ud over kvaliteten. Det kan ses på prisen i sidste ende.

Kontakt os for rådgivning

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder for at skifte energikilde i din bolig. 
Selvom det kun er selve arbejdet og anlægget du betaler for, giver vi gerne råd og vejledning, der kan hjælpe dig til at tage den helt rigtige beslutning.

Naturgas-service

Vi har udført over 1200 installationer primært i lokalområdet.

Vi udfører naturgas-SERVICE:

  • Vagtordning fra 1/10 - 30/4 alle ugens dage fra 8.00 til 20.00
  • Vi lagerfører reservedele til de mest solgte mærker
  • Udskiftning fra elvarme til naturgas og radiatorer

Andre energiløsninger

Vi installerer også andre former for energikilder, hvis naturgas ikke viser sig at være den rigtige løsning. Du kan eksempelvis også overveje  biobrændselpillefyrsolvarmefjernevarme eller jordvarme.

Bliv ringet op

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-arbejde og energiløsninger, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle slags VVS-opgaver – store som små.

Menu

Menu

Ring Mail