VVSøren Rasmussen I/S

VVSøren Rasmussen er en moderne og dynamisk virksomhed med aktiviteter i Vordingborg, på øerne og hele Sydsjælland. Vi servicerer alle — fra husejere til industrivirksomheder — med løsning af alle VVS-relaterede opgaver.

Vi har mange års erfaring i branchen, og leverer altid arbejde i allerhøjeste kvalitet. Vores kunder er altid tilfredse og vender ofte tilbage med de næste opgaver. Med os ombord er du garanteret en professionel og pålidelig samarbejdspartner, der altid sætter kunden først, og har et stort fokus på kundeservice undervejs i processen. Det mener vi sker gennem kyndig ekspert rådgivning.

Vi udfører bl.a.:

Herunder finder du links til flere af vores aktivitetsområder. Her kan du læse omkring de forskellige opgavetyper, og finde relevant information heraf. Har du brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar med professionel vejledning og sparring til vores kunder.

Bliv ringet op

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-arbejde og energiløsninger, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle slags VVS-opgaver – store som små.

Menu

Menu

Ring Mail