Badeværelser skal være smukke

Badeværelset er blevet et rum vi danskere tænker mere og mere på i indretningen af vores hjem. I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode ideer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne design. Hos VVSøren synes vi at badeværelser skal være smukke, men samtidig ved vi også at badeværelset om noget, er et rum der skal fungere i en travl hverdag. Når vi designer badeværelser for vores kunder, kigger vi derfor på hvilke behov det enkelte badeværelse skal kunne opfylde. En børnefamilie har f.eks. nogle andre behov en et ældre ægtepar, med udeboende børn. Ønskerne til badeværelset vil derfor være forskelligt fra kunde til kunde og det er noget vi altid har for øje hos. Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for netop dig og dit badeværelse, er du meget velkommen til at bestille tid til et gratis badtjek, hvor vi gennemgår dit badeværelse fra A til Z og fremlægger alle de forskellige muligheder for dig.

En erfaren og professionel partner i Vordingborg

Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang. Vi går altid op i en god kommunikation, så alle forventninger er afstemt og slutresultatet stemmer overens med kundens ønsker om det perfekte badeværelse. Vi går samtidig op i professionelt håndværk, så de projekter vi udarbejder altid, har et højt kvalitetsniveau og bliver en løsning vi også selv kan være stolte af at lægge navn til.

Vi benytter os af den nyeste viden, kurser og uddannelse med vores leverandøre, som gør at alle vores medarbejdere altid er up to date inden for branchen. Det sikre at vi altid kan levere det bedst mulige arbejde, og sørge for at du får et smukt og praktisk badeværelse, som skaber glæde hver gang du bruger det.

Badeværelser i mange designs

Kontakt os og få et godt tilbud. Med stor erfaring og evnen til at følge med udviklingen, kan vi finde den helt rigtige løsning til dit badeværelse. Vores erfaring gør, at vi kan klare arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten.

Vi udfører alle former for VVS-arbejde, og tilbyder også totalløsninger, hvor vi i samarbejde med andre dygtige håndværkere udfører al arbejdet til en fast pris og til den aftalte tid. Det sikre at du som kunde, aldrig står tilbage med ubehagelige overraskelser i form af merpriser og uforudsete udgifter.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig!

VVS – Vand, varme og sanitet

Bliv ringet op

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-arbejde og energiløsninger, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle slags VVS-opgaver – store som små.

Menu

Menu

Ring Mail