Vil du gerne have indlagt fjernvarme?

Hvis du gerne vil have indlagt fjernvarme i din bygning, har du med os fundet den helt rigtige samarbejdspartner. Vi har en stor erfaring og viljen til at yde det ekstra der skal til for at skabe et kvalitetssikret resultat. Sådan skaber vi glæde og tilfredshed hos vores kunder.

Den rigtige løsning – for dig

Fjernvarme er den energiløsning, der har den største komfort. Du får så at sige energien ud af radiatoren og det varme vand ud af hanen – uden at du skal røre en finger. Et fjernvarmeanlæg i boligen er utrolig driftssikkert og så holder det i mange år.

Hør hvad vi kan med fjernvarme

Vores store erfaring på området betyder, at vi kan tilbyde meget fordelagtige priser på arbejde udført i højeste kvalitetsniveau. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder for at få en fjernvarmeinstallation.

Er fjernvarme ikke den bedste løsning til din bolig, så tilbyder vi også installation af eksempelvis af pillefyrnaturgasbiobrændselsolvarme og jordvarme.

Service – optimal drift

Vi udfører også service på fjernvarme – lige fra den mindre installation i parcelhuset til de større anlæg i boligblokke/-komplekser. Med et trimmet og serviceret anlæg udnyttes energitilførslen optimalt og så forebygger det evt. nedbrud – selvom det sjældent forekommer.

Bliv ringet op

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-arbejde og energiløsninger, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle slags VVS-opgaver – store som små.

Menu

Menu

Ring Mail