Vi er VE GODKENDT inden for varmepumper.

Varmepumper

En varmepumpe er et varmeanlæg, som udnytter varmen i luften eller jorden til opvarmning af din bolig. Det er både et bæredygtigt og driftsøkonomisk alternativ som erstatning af olie og gas. Desuden kan varmepumper også bruges i mange forskellige typer boliger, og kan samtidig opvarme dit brugsvand i boligen. Derfor er der mange gode grunde til, at du som forbruger skal få installeret en varmepumpe, og vi kan hos VVSøren Rasmussen I/S hjælpe dig.

Hvordan fungere/virker en varmepumpe? 

En kompressor trykker er kølemiddel sammen, så det bliver meget varmt, denne varme videre gives, til det vand der passere igennem, som så bruges til at opvarme huset eller varmt brugsvand.

 

En varmepumpe er et miljørigtigt valg

Der er mange fordele ved at vælge en varmepumpe. Først og fremmest er en varmepumpe et miljørigtigt valg. Langt bedre end både olie- og gasfyr. De stigende energipriser er endnu en god grund til at få installeret en varmepumpe. Det er nemlig økonomisk fordelagtigt for dig og din økonomi at skifte til varmepumpe. Uanset hvilken nuværende varmeløsning du har.

Samtidig er varmepumper en nem løsning, som kræver meget lidt vedligeholdelse. Det eneste du skal være opmærksom på er, at det er lovpligt med et årligt eftersyn. Det kan vi dog tage os af hos VVSøren Rasmussen I/S, hvor vi kommer ud og sørger for, at de forskellige dele af din varmepumpe fungerer, som de skal.

 

Hvilken varmepumpe skal man vælge? 

Den der bruger mindst strøm – støjer mindst – og har længst levetid. - Det kan godt betale sig at give lidt mere for et godt produkt.

 

Kan man spare penge på en varmepumpe?  

Ja, et sted imellem 50 – 70% afhæng i af det nedtagne olie – gas anlægs effektivitet.

Vi tilbyder følgende varmepumper

Hos VVSøren Rasmussen I/S i Vordingborg kan vi installere varmepumper hos både private og til erhverv. Vi tilbyder installation af to forskellige typer varmepumper:

Forskellen på disse to varmepumper er, at jordvarmepumper udnytter energien og varmen, som ligger i jorden, mens luft til vand varmepumper bruger energien i luften. Hvis du ikke har plads til at grave slanger osv. ned, er det derfor oplagt i stedet at vælge luft til vand varmepumpen.

 

Kan man selv installere en varmepumpe?

 Nej, hvis man skal have tilskud fra energi styrelsen og fabriks garanti, så skal det installeres af et VE godkendt firma.

Hvor skal min varmepumpe placeres? 

Beholderen inde hvor fyret var placeret og varmepumpen så tæt som muligt på fyrrummet.

 

Kontakt VVSøren Rasmussen I/S i Vordingborg og få installeret din varmepumpe

Hos VVSøren Rasmussen I/S står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du vil have installeret en varmepumpe i din private bolig, til din virksomhed eller lignende. Vi har installeret over 500 anlæg siden 2009, og derfor ved vi, hvad vi laver. Derudover er vi VE-godkendte, hvilket betyder at du kan få udbetalt energitilskud fra Energistyrelsen.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf.: 55 37 13 03 eller sende en mail på vvs@vvsoren.dk.

Bliv ringet op

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-arbejde og energiløsninger, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle slags VVS-opgaver – store som små.

Menu

Menu

Ring Mail