SERVICE OG SERVICEAFTALE

Hos Bedre Bad og Energi Vordingborg har vi stor erfaring i, at udfører serviceeftersyn på forskellige VVS installation. Heriblandt: alle former for energi og sanitet. Både i form af en serviceaftale, hvor vi jævnligt kommer ud, for at kontrollere og vedligeholde dine anlæg, så vi kan forebygge eventuelle driftsstop. Derudover tilbyder vi også service i form af diverse reparationsopgaver.

Alle vores medarbejdere er kompetente og erfarne håndværkere. De er professionelle fagudlæte folk, der tager deres job meget seriøst. Det er med til at garantere, at vi altid levere en service i højeste kvalitet uden nogle store bump på vejen. Hvis du står og mangler et VVS firma til at udføre faste serviceeftersyn på dine anlæg, så er VVSøren det oplagte valg.

Hvilke serviceeftersyn udfører vi?

At holde tingene godt vedligeholdt sikrer høj funktionalitet og en lang levetid – og er derfor en god idé rent økonomisk. Vi laver blandt andet servicetjek inden for følgende:  

En serviceaftale hos os er en investering i driftssikkerhed. Driftsstop kan få store økonomiske konsekvenser, derfor er det en god idé, at vedligeholde dine anlæg, så du kan forebygge nedbrud. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring i, at udfører jævnlige serviceeftersyn for virksomheder, det er med til at holde driften i top. Vi kan skræddersy en serviceaftale, der passer præcis til dine ønsker og behov. Det kan varierer meget, hvor mange serviceeftersyn en kunde skal bruge om året. Derfor kan du i fællesskab med en af vores dygtige rådgivere lave en plan for den service, du ønsker. Vi udfører selvfølgelig også diverse VVS installationer, hvis du skal have fornyet dit anlæg eller udskiftet bestemte dele.  

Kontakt os og hør mere

VVSøren Rasmussen er en moderne og dynamisk VVS virksomhed med aktiviteter i Vordingborg, på øerne og hele Sydsjælland. Vi tilbyder service til alle lige fra husejere til industrivirksomheder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller problemer.  

Få tjekket dine installationer – det er der både penge og god fornuft i!