Service og serviceaftaler

Hos VVSøren har vi stor erfaring i, at udfører serviceeftersyn på forskellige VVS-installation. Heriblandt: alle former for energi og sanitet. Både i form af en serviceaftale, hvor vi jævnligt kommer ud, for at kontrollere og vedligeholde dit anlæg, så vi kan forebygge eventuelle driftsstop. Derudover tilbyder vi også service i form af diverse reparationsopgaver.

Alle vores medarbejdere er kompetente og erfarne håndværkere. De er professionelle fagudlærte folk, der tager deres job seriøst. Det er med til at garantere, at vi altid levere en service i højeste kvalitet. Hvis du står og mangler et VVS firma til at udføre faste serviceeftersyn på dine anlæg, så er VVSøren et godt valg.

Hvilke serviceeftersyn udfører vi?

At holde tingene godt vedligeholdt sikrer høj funktionalitet og en lang levetid — og er derfor en god ide rent økonomisk. Vi laver blandt andet servicetjek inden for følgende:

  • Naturgas og olieeftersyn

  • Luft vand varmepumper og jordvarmeanlæg
  • Fjernvarmeeftersyn

  • Lejebolig service, vedligeholdelse og tilsyn

  • Industri service, vedligeholdelse og tilsyn

En serviceaftale hos os er en investering i driftssikkerhed. Driftsstop kan få store økonomiske konsekvenser, derfor er det en god ide at vedligeholde dine anlæg, så du kan forebygge nedbrud. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring i, at udfører jævnlige serviceeftersyn for virksomheder, det er med til at holde driften i top. Vi kan skræddersy en serviceaftale, der passer præcis til dine ønsker og behov. Det kan variere meget, hvor mange serviceeftersyn en kunde skal bruge om året. Derfor kan du i fællesskab med en af vores dygtige rådgivere lave en plan for den service, du ønsker. Vi udfører selvfølgelig også diverse VVS-installationer, hvis du skal have fornyet dit anlæg eller udskiftet bestemte dele.

Kontakt os og hør mere

VVSøren Rasmussen er en moderne og dynamisk VVS virksomhed med aktiviteter i Sydsjælland, Møn og Nord Falster. Vi tilbyder service til alle lige fra husejere til industrivirksomheder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller problemer.

Få tjekket dine installationer — det er der både penge og god fornuft i!

Bliv ringet op

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-arbejde og energiløsninger, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.
Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle slags VVS-opgaver – store som små.

Menu

Menu

Ring Mail